Bruylandts bij Unibet.com?

Dave Bruylandts mag mee met Unibet (vroegere Mr. Bookmaker) op stage. Daar gaan ze hem testen om te zien wat z’n niveau nog is. Dave is een geschorste renner die op 1 april, na 18 maanden schorsing terug mag koersen. Dat wil zeggen dat ie meer dan 2/3 van z’n straf heeft uitgezeten. Da’s toch heel veel. En toch zijn er verschillende stemmen die vinden dat Unibet een fout maakt door een geschorste renner te contacteren.
Dave heeft z’n straf al grotendeels uitgezeten, het is toch niet meer dan logisch dat ploegen opnieuw interesse tonen in hem, bovendien moet hem toch ook een rehabilitatieperiode gegund worden.

Hij heeft een schorsing gehad, is niet levenslang geschorst. Dus laat ons niet heiliger zijn dan paus en geef hem nog een tweede kans. Alle respect voor Dave dat hij het gaat proberen want het zal niet alleen fysiek moeilijk zijn, de denigrerende opmerkingen zullen ook niet van de poes zijn.
Hopelijk komt ie terug op z’n oude niveau en laat die nog mooie dingen zien!