Woning Kessello Bruineweg

Bruineveld

We hebben vorig jaar een huis gekocht in Kessel-Lo. Een klein rijhuisje in een gezellige tuinwijk aan de ene kant tegen het Provinciaal Domein gelegen en aan de andere kant ligt de abdij van Vlierbeek. Mooier kan je zo nabij de stad bijna niet wonen.

Het is een oud huisje met heel veel werk aan, zowat alles moet/zal vernieuwd worden. Het meest dringende is de beglazing en de verwarming, we hebben nog geen dubbel glas noch centrale verwarming. Op het gelijkvloers zijn er twee gaskacheltjes en that’s it. Boven stoken we soms beetje bij met elektrische vuurtjes.
Voorts moet het dak nog geïsoleerd worden en de elektriciteit vernieuwd. Verder zullen de keuken en de badkamer ook vernieuwd/vergroot worden.

Ik ga proberen regelmatig te berichten over de vorderingen. De 1e fase begint in februari met de installatie van nieuwe ramen, daarna volgt de centrale verwarming, de elektriciteit en de keuken.
In de zomer is er een pauze om fysiek, mentaal en budgetair op adem te komen.

Woning Kessello Bruineweg