Vertragingen NMBS online raadpleegbaar: de reacties (2)

Deze mail kreeg ik vrijdag van Bruno Tobback:

Jelle,

Sorry dat je mail een tijdje is blijven wachten op een antwoord.

Ik weet niet of het helemaal beantwoordt aan jouw wensen, maar wat je voorstelt lijkt volgens mij heel erg op de ‘railtime’ toepassing die de een goeie week geleden lanceerde en die effectief toelaat om eventuele vertragingen van individuele treinen on line op te volgen.
In hoeverre die al helemaal bruikbaar is met bijvoorbeeld mobiel internet gaat mijn petje te boven (ik heb de Blackberry al een tijdje terug afgezworen en heb mij dat nog geen seconde beklaagd…) maar als dat niet het geval moest zijn mag je mij dat altijd laten weten zodat we de NMBS in de goeie richting kunnen duwen.

Met vriendelijke groeten,
Bruno Tobback

Ik ga hem helpen de NMBS in de goeie richting te duwen met hem een antwoord te sturen over het ter beschikking stellen aan derden van de informatie door een API.