Flashmob bxl

Daarstraks in het Centraal station getuige geweest van een flashmob: FlashMob Bxl. ’t Is te zeggen ik had er net tevoren iets van opgevangen en ben dan snel gaan kijken. Ik stond er temidden in en heb geprobeerd me zo goed mogelijk uit de slag te trekken.

Wikipedia: “Een flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet”.

Deze flashmob bestond erin dat iedereen klokslag 13.55u bevroos voor enkele minuten, dan begon er muziek te spelen waarop iedereen uitzinnig begon te roepen en te dansen. Daarna weer enkele minuten bevriezing opnieuw gevolgd door muziek en dansen. Om 14u stipt liep iedereen dan weg.

Het ronselfilmpje op youtube:
.

Het filmpje van deze namiddag zal binnenkort ook wel op Youtube verschijnen.