Selfmatic: de eerste ervaringen

De opleiding hebben we gehad ergens begin april. Het was een interessante les die leuk werd gegeven door een vlotte lesgever. Zeker een meerwaarde, nu weten we tenminste hoe beginnen en welke regels belangrijk zijn.

Voorlopig lijkt het nog redelijk eenvoudig, maar we hebben enkel nog maar de oude kast afgesloten, de nieuwe aangesloten en dan beide met elkaar verbonden. En de lamp brandde toch ongeveer van de eerste keer! We hebben ook al enkele keren contact genomen met voor enkele kleine probleempjes en we werden telkens snel en vriendelijk geholpen.

We hebben nu de kabels gelegd voor stopcontacten en schakelaars in de keuken en binnenkort gaan we die aansluiten. Pas als daarna de lamp nog brandt kunnen we echt zeggen of het nog zo eenvoudig is als het lijkt 🙂 .