IMG 0940

Leven tijdens het renoveren

Een van de minst leuke aspecten van en tegelijkertijd in je te huis wonen is dat er weinig ruimte om te leven is. Alles staat overhoop, er zijn kamers die leegstaan omdat ze in volle renovatie zijn en dus onbewoonbaar. De bewoonbare kamers staan dan weer overvol want het gerief van de lege kamers moet ergens staan.

Het doel is om kamer per kamer te bewerken opdat er zo weinig mogelijk rommel zou zijn, maar we zitten met een strakke planning (in oktober komt men de verwarming en sanitair installeren en daartegen moet overal de elektriciteit vernieuwd zijn en de muren bezet. Dus zitten we momenteel met een opgebroken keuken (wachten tot het bezetsel voldoende gedroogd is) en een volledig ontmantelde bureau (geslepen en gekapt).

In onderstaande foto heb je een zicht op wat onze eetkamer zou moeten zijn. Momenteel doet ze ook dienst als bureau en keuken, net als opslagruimte voor de nieuwe keukenkasten en -apparaten…

IMG 0940