DSCN2498

Renovatie: Het gyproc plafond in de keuken

Afgelopen weekend hebben in de het geraamte geïnstalleerd om de gyproc platen voor het vals plafond aan te bevestigen. Die platen gaan we deze week nog installeren om dan in het weekend aan de te kunnen beginnen.

Zo’n gyproc plafond is niet moeilijk. We zijn er aan begonnen met zo’n simpel boekje van Knauff dat in 5 lijnen uitlegt hoe je zo’n plafond installeert. Met dat boekje hebben we een plannetje gemaakt waarmee we naar Celis in Lubbeek gegaan zijn. Zij hebben samen met ons berekend wat we nodig hadden en nog wat richtlijnen gegeven.

Enkele uren later hadden we het geraamte, enkel de platen zelf nog installeren. Als we ervan uitgaan dat die niet naar beneden komen, kunnen we zeggen dat je relatief snel een vals plafond kan steken.

DSCN2498