Eurofolies

Eurofolies is een muziekfestival in het Provinciaal Domein van Kessel-Lo dat komen weekend plaatsvindt. Headliners zijn De Mens, The magical flying thunderbirds, New Romance, Abba Gold en de Romeo’s. Zondagavond is er een groot vuurwerk.
Het festival bevindt zich op de rolschaatspiste aan onze kant van het en de aanvoerroute is dan ook door onze wijk .

Het is hier deze week nogal ene soep geweest met de verkeersverordeningen, die zijn bijna elke dag veranderd.
Eerst stonden er borden dat je nergens in de wijk mocht parkeren vanaf ma 24/08 tem ma 31/08, elke dag tss 7u en 17u. Gelukkig konden wij onze auto parkeren bij de buren want om zo voor 7u te vertrekken dat is toch een beetje vroeg.
Die  borden waren verdwenen in de loop van maandag, dus hadden we onze auto gewoon weer voor de deur geparkeerd. De volgende ochtend werden we vroeg gewekt omdat er twee grote opliggers met aanhangwagen van Stageco niet konden passeren.
Dinsdag  kwamen er dan nieuwe borden met andere data: van ma 24/08 tem di 25/08 en van ma 31/08 tem di 01/09.  Die werden dan in de loop van dinsdag met viltstift overschreven tem woe 26/08 en van ma 31/08 tem di 01/09.  En zo is het nu nog, al is de viltstift vervangen door een uitgeprint exemplaar.

Vandaag dan is het een komen en gaan van kleine camionnekes van leveranciers: voedsel en drank tot zelfs bloemen. Ongelooflijk wat een hoeveelheden er aangevoerd worden, ze verwachten precies een heel leger…