Maratona di Roma 2010: nieuwe datum?

Ik was net alles aan het bekijken om me in te schrijven en tickets te reserveren toen ik op dit berichtje op hun website botste:

22/09/2009 – Dear athlete,
the Prefecture of Rome, body of the Ministry of the Interior, has communicated the possible concomitance of the elections in Italy with the Rome Marathon of 21 march 2010. So the Organizing Committee is evaluating the eventuality to anticipate the date, if it will be necessary.
The decision will be made official by 2 October, even if we know that a well-timed decision will limit the inconvenience

Clichés over Italianen en organiseren komen naar boven. Nog een geluk dat ik alles nog eens overliep vooraleer ik de ticketten reserveerde. Laat ons hopen dat de datum die vrijdag wordt meegedeeld echt wel definitief gaat zijn en blijven.