Delhaize Kessel-Lo

Het minder fraaie kerstverhaal van Kessel-Lo Delhaize

Delhaize Kessel-Lo

Mijn vrouw zag zaterdagmiddag aan de Delhaize in Kessel-Lo hoe een bedelaar werd weggejaagd door iemand van het personeel die er een emmer water over uitkapte.
Hilde, die daar even voor ons passeerde zag ook hoe het personeel die bedelaar wegjoeg, toen nog zonder emmer water, en zij schreef een email naar Delhaize.

Beste Delhaize,

 Vorige zaterdag, op 24 december iets voor de middag, zag ik één van uw werknemers een dakloze man verjagen aan de ingang van uw warenhuis in Kessel-Lo. Een vriend arriveerde enkele minuten na mij en zag hoe de man daarbij nog een emmer water over zijn hoofd kreeg.

 Het voorval heeft me aangegrepen. Als klant vind ik dan ook dat ik recht heb op een uitleg. Daarom vraag ik u: waarom toch staat u deze dakloze niet toe zijn krant aan de man proberen te brengen aan uw klanten?

 Het kan nochtans niet zijn dat u uw hart niet op de juiste plaats hebt. Met uw jaarlijkse actie voor de Voedselbanken moedigt u uw klanten immers aan om tijdens hun winkelbezoek ook eens aan de minderbedeelden in onze maatschappij te denken. Een warme actie die volgens mij lijnrecht staat tegenover uw koude handelen op kerstavond.

 Ik hoop dan ook dat wat er gebeurde het impulsief handelen is van één van uw werknemers en dat u het even spijtig vindt als ik.

 Ik kijk uit naar uw reactie.