Koop je pampers online en bespaar

Ik kocht mijn pampers* altijd bij Delhaize: 19,88 euro voor een doos van 68 stuks ofwel 0,29€/stuk.
Nu heb ik een tip gekregen dat het online wel eens een pak goedkoper zou kunnen zijn en dat het gratis aan huis wordt geleverd, kijk eens bij Amazon zeiden ze.

En inderdaad, bij >Amazon.de vond ik de pampers aan 34,87 euro voor 136 stuks ofwel 0,26€ /stuk. Dat is nog niet zo’n heel groot verschil. Maar je kan bij Amazon een extra korting krijgen door te subscriben. Dat is een abonnement waarvan je zelf het interval kan kiezen maar eenzijdig en onmiddellijk opzegbaar. (ik koos maandelijks).

Met zo’n subscription betaal ik nu nog maar 31,38 euro of 0,23€/stuk.
Een verschil van 0,06€/stuk, doe dat maal 136 en je komt uit op 8,16 euro. Doe dat maal 12 en je zal zien dat je een kleine 100 euro op jaarbasis bespaart.
Tel daarbij de gratis aan huis levering en je kan spreken van een kei-goeie deal!
De link naar Amazon:

 

 

Een collega beweerde dat je bij Colruyt kan kopen aan 0,23€/stuk maar ik ben eens gaan kijken in hun collect&go site en daar staan ze ook aan 0,29€/stuk.(link)
Diezelfde collega beweerde ook dat je in Nederland (Albert Heijn) slechts 0,20€/stuk betaalt maar ook dat viel tegen, een klein pak kost er zelfs 0,30€/stuk. (link). Een groot pak vond ik niet terug.

Oh ja, en om te bewijzen dat ik wel degelijk wat research heb gedaan: tussen Amazon.de (Duitsland) en Amazon.fr (Frankrijk) was er een licht prijsverschil in het voordeel van Amazon.de 😉

Als je ergens weet waar je die pampers nog goedkoper kan kopen, zeker niet nalaten om het te vermelden! 😉

* pampers: wij gebruiken de Pampers Active fit maatje 4 (7 – 18 kg)