robo-vac pro

2 maanden met de Robo-Vac Pro

robo-vac pro
Robo-Vac Pro
Nooit meer zelf stofzuigen met zo’n robotstozuiger in huis is geen waarheid gebleken.
Om de simpele reden dat dat ding niet de trap op of af kan. Bovendien geraakt hij niet tot in de hoekjes en kantjes dus blijft er overal altijd wel wat stof liggen dat zich fel ophoopt na verloop van tijd. In de hoogte stofzuigen gaat hem ook moeilijk af, spin- en stofwebben zal je dus sowieso met de hand moeten verwijderen.
Daar gaat mijn slogan over de Robo-Vac Pro.

Ik heb vandaag  het huis nog eens van boven tot onder gestofzuigd en stond er van te kijken  hoe snel je klaar bent met een kamer. Zo gewend was ik aan de Robot die toch wel een half uur per kamer nodig heeft, zoals je in het filmpje kon zien.

Toch is hij niet overbodig, verre van. Ik ga hem nog veel bezigen, dagelijks zelfs. Maar ik zie hem nu meer als een aanvulling om het hier de ganse week spik& span te houden terwijl er een keer in de week grondig met de hand wordt stof gezogen. Het blijft een groot voordeel dat je hem ergens in gang kunt zetten terwijl je zelf het eten klaar maakt.

Ik zou me een leven zonder de Robo-vac Pro niet meer kunnen indenken 😉