Galerijen

Renovatie slot: voor en na

Het is een beetje laat maar ik zou toch graag het stukje renovatie afsluiten met enkele mooie beeldjes van voor en na.

5 jaar hard gewerkt, 5 jaar op een werf gewoond, 5 jaar gekampt tegen het stof. Om dan enkele weken voor het af was naar Duitsland te verhuizen.

Timing is everything 🙂

Nieuwe ramen geplaatst

ReynaersTerwijl wij een weekje op vakantie zijn in het huis van de buren, die zelf op vakantie zijn in Turkije, wordt er in ons huis naarstig doorgewerkt. De elektriciteit werd gelegd in het nieuwe gedeelte en de ramen werden geplaatst.

We hadden misschien wel niet mogen zeggen dat we voor een weekje weg waren want we hadden nog maar net onze rug gedraaid of de elentrieker sleep een leiding van de verwarming door. Geen verwarming voor het weekend!

 

 

Tutti e due (9 maanden mooi zwanger)

Bij Tutti e due hebben ze een Facebook-wedstrijd lopen waarbij je elke maand aankoopcheques van 50 tem 150€ kan winnen. In ruil moet je een foto van je zwangere zelf in kleren van Tutti e due op hun Facebook pagina zetten. De 3 foto’s met de meeste likes winnen een aankoopcheque.

Wij dus van het weekend een heuse fotoshoot georganiseerd waarvan de mooiste foto’s hieronder staan.  Eentje daarvan komt op de pagina van Tutti e due. Vanaf 1 december kunnen jullie daar stemmen!
UPDATE
De wedstrijd is open en je kan de foto hier liken. (Nog tot 15 december)

 

Leuven lanceert een instagram wedstrijd SeeMyLeuven

De stad daagt iedereen die Leuven bezoekt uit om met zijn mobiele telefoon op pad te gaan en de troeven van de stad in beeld te brengen op Instagram met hashtag  #seemyleuven.

Een professionele jury, onder leiding van voormalig Leuvense stadsfotograaf Marco Mertens, beoordeelt de inzendingen. De beste inzendingen worden tentoongesteld in M – Museum Leuven én beloond met leuke prijzen. De bezoekers kunnen een foto uitkiezen die op een ansichtkaart van Leuven zal terchtkomen.

 

Hieronder een overzicht van alle foto’s die op instagram verschijnen met de hashtag #seemyleuven.